GAME ON | Câștigă premii de suporter! | Mega Mall

UPDATE 08.07.2024, ora 12:52: stocul premiilor garantate s-a epuizat. Rămâi aproape și bucură-te de extra-beneficii la cumpărături cu aplicația noastră SPOT.


💥 Vara aceasta, e GAME ON @ MEGA MALL!

Pentru că este perioada Campionatului European de Fotbal (pe care poți să îl urmărești LIVE pe terasa 2B), ți-am pregătit un premiu pe măsură în aplicația SPOT.

Vino în mall să cumperi tot ce ai nevoie, scanează bonul în SPOT și câștigi instant premii de suporter: tricouri cu echipa națională, tricouri semnate de jucătorii echipei naționale, kit de suporter format din eșarfă și cană, bilete vip, bilete tribună sau mingi ⤵︎

◼︎ Dacă nu ai încă aplicația SPOT, descarc-o acum, gratuit, din App Store sau Google Play și creează-ți cont cu Mega Mall ca mall favorit.

◼︎ Hai la Mega Mall în perioada 1 - 14 iulie, cumpără tot ce îți dorești în valoare de minimum 400 de lei pe maximum 2 bonuri fiscale și scanează-le în secțiunea "Răzuiește și Câștigă" din aplicația SPOT (în maximum 48 de ore de la achiziție).

◼︎ Urmează instrucțiunile primite în aplicație pentru revendicarea premiului garantat* și vino la Info Point din Mega Mall să o primești.

Cumperi din magazine, scanezi în SPOT și te bucuri de fotbal după regulile tale 😊


* Premiile garantate se oferă în perioada 1 - 14 iulie 2024 sau până la epuizarea stocului disponibil (detalii în REGULAMENT).

Data evenimentului

1 Aug. 2024 07:00 - 14 Iul. 2024 19:00

Premiu și regulament

CITEȘTE REGULAMENTUL

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment