Vino la Skandenberg să ne arăți că ești cel mai bun!

Desfășurare de forțe la Mega Mall – se caută un braț de fier!

Dacă ești curajos și vrei să îți încerci puterile, nu trebuie să lipsești de la competiția de Skandenberg organizată în colaborare cu Asociația Română de Skandenberg “Braț de Fier”.

Întrecerea are loc pe 4 august, în intervalul 16:00-20:00, pe terasa Mega Mall de la nivelul 2B.

ÎNSCRIERI

CATEGORII 

 • Bărbați până în 75 de kg
 • Bărbați între 75 și 95 de kg
 • Bărbați peste 95 de kg
 • Femei

Concurenții sunt aşteptaţi de la ora 15:00 pentru cântărire.

Nu vrei să participi, dar ești curios să-i vezi pe cei puternici măsurându-și forțele? Vino și tu duminică, începând cu ora 16:00, să vezi cine iese campion.

INVITAT SPECIAL: Radu Valahu – instructor culturism si fitness, jucător profesionist de Skandenberg.  Recunoscut pentru brațele cu diametru de 56 de centimetri, Valahu este considerat cel mai puternic om din România, după ce a tras avioane, bărci şi chiar vagoane de tren.

Skandenbergul este un sport pentru cei puternici și fair-play. Consultă regulamentul competiției accesând acest LINK.

Vino și demonstrează că ai pumnul de fier și poți fi chiar tu cel care câștigă marele trofeu Braț de fier! 

 

Trăiește frumusețea verii în valuri de premii!

Destinația ta favorită de shopping și distracție din oraș ți-a pregătit noi surprize, așa cum te-am obișnuit:

 • Evenimente la înălțime pe terasa Mega Mall – vezi detalii AICI
 • Restaurante și terase pe gustul tău
 • Reduceri și oferte constante pe care le poți urmări AICI

În plus, vara asta, premiile merg cu tine în vacanță!

Cumpărăturile de minimum 200 de lei din magazinele din Mega Mall îți aduc unul dintre cele 3200 de seturi de vacanță de la SEPHORA.

Pentru a-ți ridica premiul instant, te așteptăm cu bonurile de cumpărături la Biroul de Premiere de la nivelul 1, în fața magazinului SEPHORA.

*Mențiuni importante

Premiile se acordă în limita stocului disponibil.

Bonurile fiscal pot fi utilizate exclusiv în ziua în care au fost emise.

Valoare de 200 de lei poate fi cumulate pe unul sau mai multe bonuri fiscal, din aceeași zi calendaristică.

Campania este valabilă în perioada 10-29 iulie.

Consultă regulamentul campaniei AICI.

Spor la cumpărături!

Concert live FREESTAY pe terasa Mega Mall

Cu toții am auzit de Dana, colega lui Florin Ristei, căruia solistul i-a dedicat o piesă ce a rămas pe buzele tuturor ani la rând.

Joi, 19 iulie, de la 20:30, numele Danei va răsuna pe terasa Mega Mall de la nivel 2B, unde trupa FreeStay va concerta live.

În 2012, Florin Ristei, alături de Șerban Niculae, a înființat trupa FreeStay.  Iar un an mai târziu, a cucerit inimile întregii țări când a câştigat celebrul concurs X Factor Romania, cucerindu-i pe jurați cu talentul său vocal.

Prin repertoriul variat și energia pe care o emană la fiecare concert, trupa FreeStay și-a făcut rapid drum către topurile muzicale și inimile fanilor.

Vino și tu cu gașca să vă bucurați la MAX de magia unei seri de vară la înălțime pe ritmurile FreeStay!

Dă-ți log-out din casă și check-in pe terasa Mega Mall! 

Vino la marea finală națională Kendama Seven to Smoke!

Pe 8 iulie, nimeni alții decât CRBL si OASE te provoacă să te întreci în trick-uri cu cea mai tare jucărie a momentului: kendama. Antrenează-te și poți fi încoronat campionul neînvins din Mega Mall și chiar din întreaga țară!

Concursul KENDAMA – 7 TO SMOKE se va desfășura între orele 17:00 – 19:00 și se desfășura pe sistem piramidal. Concurenții vor forma grupe de câte 5, 7 sau 10 jucători, în funcţie de numărul total de participanţi, cărora li se va cere să execute cât mai bine trick-urile propuse de CRBL. Din fiecare grupă, se va califica în etapa următoare doar cel mai bun concurent. Cei mai buni 5 concurenți vor merge mai departe către finală, conform jurizării lui CRBL – jucător profesionist de Kendama și posesorul celei mai mari colecții de Kendama din România.

Astfel că în finala pe București se vor întrece cei mai buni 5 concurenți înscriși la concurs. CRBL va da un trick celor 5 finalişti, iar în funcţie de cât de bine reuşesc să redea trick-ul respectiv, se va decide marele câștigător.

Tricklist

 1. One turn airplane, ufo
 2. 2 turn lighthouse, flip in
 3. Double whirlwind
 4. Spacewalk swap spike
 5. Swing bird, flip ovet the valley, flip in
 6. Juggle spike
 7. Lunar flip lunar, flip in
 8. Airplane, 1.5 tradespike
 9. Stuntplane, inward flip
 10. Around the downspike

Câştigătorul finalei pe București va intra în cursa pentru titlul de cel mai talentat jucător Kendama din țară, alături de 9 finaliști ai concursurilor Kendama Seven to Smoke organizate în țară.

Cei nouă finaliști vin din următoarele orașe: Deva, Târgu Jiu, Severin, București (ediția din 24 martie), Constanța, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Brăila.

Cel de-al 10-lea finalist poți fii chiar tu!

Marea finală națională se va da între cei mai perspicace 10 jucători, iar cel care demonstrează că știe să execute cele mai impresionante scheme va pleca acasă cu marele trofeu Kendama și alte premii.

Uite cât de tare a fost la concursul Kendama Seven to Smoke din  24 martie de la Mega Mall!

*Menţiuni importante:

Regulamentul concursului este disponibil AICI.  

Înscrierile se realizează în ziua concursului, în intervalul orar 15:00 – 17:00prin completarea formularului de înscriere și a formularului de consimțământ. Concursul va începe la ora 17:00.

Vino pe 8 iulie la Mega Mall să ne distrăm împreună la MAX, alături de CRBL și OASE!

Descoperă Povestea Slujitoarei la Mega Mall, alături de HBO

Bazat pe romanul clasic al lui Margaret Atwood, serialul Povestea Slujitoarei difuzat de HBO, descrie povestea vieții în Gilead, o societate totalitară  ce se confruntă cu dezastre naturale și o rată a natalității în scădere. Gilead este condus de un regim fundamentalist care tratează femeile ca pe o proprietate a statului. Offred este una dintre ultimele femei fertile rămase și este slujitoare în casa Comandantului. În această societate terifiantă, Offred trebuie să supraviețuiască umilințelor la care este supusă, iar scopul ei este unul singur:  să-și găsească fiica ce i-a fost luată.

Pe 16 și 17 iunie, HBO aduce la Mega Mall povestea intrigantă a lui Offred.  Vino între orele 16:00 și 20:00 să faci cunoștință cu o lume anormală ce accentuează câteva dintre problemele societății în care trăim.

În plus, poți câștiga:

 • unul dintre cele două costume tematice
 • luni gratuite la HBO GO
 • sute de premii originale HBO

PS: Nu uita că prima lună de HBO GO este gratuită! Happy binging!