reNEW cu noile colecții | Mega Mall

Adu primăvara în garderoba ta cu cele mai fresh colecții din magazinele Mega Mall! Reinventează-ți stilul, păstrează-ți spiritul modern, exprimă-te în câte feluri vrei tu și pășește cu încredere în noul sezon.

Descoperă cele mai noi colecții de la brandurile tale preferate și alege piesele care te definesc. Fie că ești fan al stilului casual, elegant sau streetwear, la mall găsești inspirația de care ai nevoie pentru a-ți reînnoi garderoba.

Pastelurile anunță Primăvara!

Adaugă o notă de prospețime ținutelor tale cu nuanțe delicate de roz, bleu, lavandă și verde mentă. Optează pentru rochii vaporoase, bluze din materiale fluide și accesorii pastelate pentru a emana acea eleganță clasică, puțin retro, de care toți avem nevoie în garderobă.

BeFunky-collage (20).jpg

New College

Tricoul polo reinterpretat revine în tendițele anului 2024. Alege modele oversized cu dungi colorate, care pot fi accesorizate acum și cu piese statement pentru un look casual chic.

BeFunky-collage (21).jpg

Nuanțele metalice rămân în continuare un trend important pentru noul sezon. Integrează în ținutele tale jachete cu detalii metalice aurii, argintii sau bronze sau bijuterii statement pentru un look modern și îndrăzneț.

BeFunky-collage (22).jpg

Pantofii sport, trenciurile clasice pentru el sau topul pentru ea reprezintă baza unui look casual mereu în tendințe. Adaugă o piesă de inspirație masculină pentru un styling perfect!

BeFunky-collage (23).jpg

Let’s play cu noile colecții! Fii trendsetter în noul sezon!

Data evenimentului

1 Mart. 2024 08:00 - 30 Apr. 2024 19:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment