Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Yoga la World Class Mega Mall sau cum îți poate schimba viața primul namaste

4 ianuarie 2018
NL-worldclass

Fiecare are motive diferite pentru care face sport, iar yoga este mai mult decât un sport. Dacă şi tu crezi că va trebui să stai în cap sau să levitezi, află că nu e așa. Clasa de yoga este pentru oricine, indiferent de vârstă, mobilitate sau condiție fizică.

Clasele de yoga la World Class Mega Mall ți se vor părea într-adevăr ușoară și eliberatoare. De la exercițiile de echilibru, la relaxarea finală, toate vor face ca cele 60 de minute petrecute la ora de yoga să șteargă cu buretele zile întregi de încordare.
Posturile din yoga vor activa brațele, spatele, abdomenul, fesierii, picioarele. Dar nu confunda yoga cu o clasă de clasică de group fitness. La o clasă de yoga nu contează competiția; înveți să te concentrezi pe ce faci tu și să îți asculți corpul.

Vino și tu să te convingi cum poți să reunești starea de spirit cu starea fizică, printr-o îmbinare echilibrată între mișcări de forță, mișcări de întindere și respirație, toate desfăşurându-se cu mintea cât mai limpede și liniștită.

Până la întâlnirea ta cu orele de yoga de la World Class poți asculta o melodie folosită pentru relaxarea finală:

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă