Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Vizitează Polul Nord si Polul Sud….la Mega Mall!

14 decembrie 2017
_preview-articol_1900x850px

Ai citit titlul și ești puțin curios? Cum adică Polul Nord si Polul Sud la Mega Mall? Chiar așa! Între 8 și 23 decembrie, vei avea parte de o aventură cum puțini au cunoscut. Vei vedea Cercul Polar în realitate…AUGMENTATĂ!

La nivel 1, în zona Peek & Cloppenburg, vei putea vizita universul înghețat al Polului Nord și al Polului Sud, dar fii fără griji căci nu vei tremura de frig, ci doar de încântare. Orcile și focile polare, urșii cu blana albă, simpaticii pinguini, ghețari imenși se vor prezenta în fața ta într-un spectacol atât de realist căci vei crede că ești chiar într-o expediție.

Ai văzut vreodată un urs polar sau o focă de aproape? Acum te vei putea poza în timp ce te joci cu ei prin zăpadă și te poți lăuda la toată lumea cum ai vizitat cel mai friguros loc pe pământ.

Vino cu gașca, cu familia sau cu colegii să experimentați împreună cea mai tare aventură din această iarnă!

via GIPHY

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă