Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Reserved

Modă
TELEFON
0773 353 605
ADRESA DE MAIL
mega_mall_re_f_6912192@lppsa.eu
ORAR
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
Nivel
Nivel 1

Descriere

RESERVED are deja mai mult de 500 de magazine în estul si centrul Europei. Brand-ul oferă moda chic, la prețuri accesibile pentru femei, barbati si copii. Designerii ei transformă rapid inspirațiile și tendințele globale de pe catwalk în colecții prêt-à-porter casual.

În magazine ajung modele noi la fiecare trei saptamani. Caracterul versatil al vestimentației RESERVED este prezent trei linii principale ale fiecărei colecții. Toate fashionable, dar diferite. Street Fashion exprimă tendințele actuale în stilul urban și este dedicat tinerilor moderni, activi. Linia Modernă este axată pe simplitate și combină chic-ul atemporal cu eleganța modernă. YFL Young Fashion Lab reprezintă individualitatea, invitându-te să combini stilul personal cele mai recente tendințe. RESERVED Copii, oferă haine confortabile, accesorii și îincălțăminte pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 0-14 ani.

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă