Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Marks & Spencer

Modă
TELEFON
021.794.8118
ADRESA DE MAIL
stanita.ioan@marks-and-spencer.com
ORAR
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
Nivel
Parter

Descriere

Cu o tradiție de peste 130 de ani, Marks & Spencer este unul din retailerii de top din Marea Britanie, oferind o gamă extinsă de colecții de îmbrăcăminte și lenjerie pentru femei, bărbați si copii, recunoscute pentru calitatea lor excepțională și texturile inovatoare, precum și produse alimentare unice.

Situat pe 2 etaje, magazinul Marks & Spencer Mega Mall introduce cel mai nou concept de design, creat special pentru a oferi clienților o experiență deosebită de shopping, precum și inspirația de a alege ținutele care li se potrivesc cel mai bine. Marks & Spencer oferă o gamă exclusivă de haine sub branduri proprii, inspirate din principalele tendințe internaționale și diferențiate printr-un stil și o identitate proprie: Autograph, Per Una, Indigo, M&S Collection, Blue Harbour.

În cadrul secțiunii M&S Food din interiorul magazinului, clienții sunt întâmpinați de o gamă variată de specialități britanice, de la fursecuri, gemuri, ceaiuri și cereale, la diverse sosuri și paste, precum și vinuri premiate din întreaga lume.

Marks & Spencer Mega Mall te surprinde cu ultimele tendințe în modă, stiluri elegante și produse ambient food unice.

by Rusu+Bortun

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă
by Rusu+Bortun