Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Lem’s

Decorațiuni Interioare
TELEFON
0735 315 970
0735 315 971
ADRESA DE MAIL
bucuresti1@magazinelems.ro
ORAR
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
Nivel
Nivel -1

Descriere

Începând cu anul 2004 și până în prezent, bazându-se pe un model de business eficient similar sistemului tip franciză, LEM’S a devenit cea mai extinsă reţea de magazine specializate în vânzarea de mobilă de calitate superioară.

Creat pe principiul “Expoziţia de mobilă din orașul tău”, magazinul LEM’S transmite o stare de spirit: Buna dispoziţie de acasă.

Lem’s este denumirea dată magazinelor din rețeaua de vânzare a produselor fabricii LEMET.

Amenajate în standardele firmei și cu un personal calificat, magazinele Lem’s reprezintă garanția că veți găsi de fiecare dată aceeași politică de calitate și aceleași prețuri.

Puteți vedea întreaga noastră gamă de mobilier în magazinul Lem’s din Mega Mall, unde personalul instruit vă va ajuta la alegerea mobilei care vi se potrivește.

Toate modelele pot fi vizualizate și în galeria virtuală de pe www.lemet.ro alături de detaliile tehnice și prețurile unice din rețeaua Lem’s.

În magazinul Lem’s veți găsi servicii complete de transport și montaj, servicii suplimentare față de vânzarea mobilierului. Va rugăm sa contactați magazinul Lem’s pentru un calcul exact al acestor servicii.

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă