Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Kenvelo / Timeout

Modă
TELEFON
0737 287 750
ADRESA DE MAIL
f1514k1@knvl.eu
ORAR
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
Nivel
Parter

Descriere

KENVELO

Cu o istorie începută în 1989 în Praga, Kenvelo este brandul de modă cu cea mai rapidă expansiune din Estul Europei. Și, nu e așa că și voi aveți impresia că este pe piața din România dintotdeauna?

Dacă la start Kenvelo avea o linie din denim, treptat brandul a început să dezvolte colecții sportswear ce cuprind t-shirts, bluze, pulovere și accesorii. Pentru a ține pasul cu dinamica tinerei generații și a modei, strategia brandului este și ea într-o continuă schimbare, mișcare reflectata și în noile modele ce își fac aproape zilnic apariția pe rafturile magazinelor Kenvelo.

Kenvelo lansează colecții de două ori pe an, cu câte 4 intrări ce capturează cele mai tari tendințe ale sezonului respectiv – Primăvara/Vara și Toamna/Iarna.

Designerii Kenvelo creează peste 1000 de modele pe sezon astfel încât, la fiecare două săptămâni să fie regăsite în magazine noi piese dedicate unui Urban Free Style

TIMEOUT

Credem cu tărie că un brand vestimentar nu ar trebui purtat că un simbol al statutului social. Considerăm că un brand autentic ar trebui să fie un sinonim al hainelor confortabile și excepționale, un brand optimist , total dedicat inovației și explorării unor noi stiluri. Cu alte cuvinte, am creat brandul TIMEOUT pentru cei ce sunt gata să își trăiască viața la maxim, înconjurați de prieteni, scufundați în dragoste și fericire, care nu tolerează discriminarea, și care nu vor să piardă nici o clipă fiind egoiști.

De îndată ce am realizat că ideile ce stau la baza TIMEOUT și primele colecții câștigă recunoaștere printre ingeniosii modei cu filozofii de viață asemănătoare, am traversat îndrăzneți oceanul și am introdus brandul TIMEOUT multor țări europene încă din 1995.

Încă adept al ideilor fondatoare , TIMEOUT a devenit o familie globală în creștere, de designeri și personal prietenos din toate colțurile lumii, uniți prin dăruirea comună și nerezervata către filozofia FEEL ALIVE.

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă