Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Kenvelo

Modă
TELEFON
0737 287 750
ADRESA DE MAIL
f1514k1@knvl.eu
ORAR
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
Nivel
Parter

Descriere

Cu o istorie începută în 1989 în Praga, Kenvelo este brandul de modă cu cea mai rapidă expansiune din Estul Europei. Și, nu e așa că și voi aveți impresia că este pe piața din România dintotdeauna?

Dacă la start Kenvelo avea o linie din denim, treptat brandul a început să dezvolte colecții sportswear ce cuprind t-shirts, bluze, pulovere și accesorii. Pentru a ține pasul cu dinamica tinerei generații și a modei, strategia brandului este și ea într-o continuă schimbare, mișcare reflectata și în noile modele ce își fac aproape zilnic apariția pe rafturile magazinelor Kenvelo.

Kenvelo lansează colecții de două ori pe an, cu câte 4 intrări ce capturează cele mai tari tendințe ale sezonului respectiv – Primăvara/Vara și Toamna/Iarna.

Designerii Kenvelo creează peste 1000 de modele pe sezon astfel încât, la fiecare două săptămâni să fie regăsite în magazine noi piese dedicate unui Urban Free Style.

 

Articole Relevante

Articole pregatite pentru tine
by Rusu+Bortun

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă
by Rusu+Bortun