Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Il Passo

Încălțăminte
TELEFON
0732 440 99
ADRESA DE MAIL
megamall@ilpasso.ro
ORAR
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
Nivel
Parter

Descriere

IL PASSO dorește impulsionarea preț-a-porter-ului pe segmentul mediu-înalt al modei, convertindu-se într-o întâlnire de neegalat pentru femeile care caută un pantof chic, în tendințe. Ambientul magazinelor este feminin și conceptual, comunicând o imagine sofisticată și proaspătă, o atmosferă primitoare și caldă. Este intim, plăcut, plin de subtilități, astfel stabilește o relație apropiată între produs și cumpărător.

De aceea, IL PASSO este numele dat rafinamentului și celor mai noi tendințe, al femeii moderne, puternice și determinate, dar sensibilă, sofisticată, misterioasă. Este numele bărbatului încrezător, activ, direct, actual, care știe ce vrea și nu face compromisuri. Este o marca a stilului și strălucirii, creând o legătură intimă, prețioasă cu cel care poartă produsul IL PASSO.

Folosind piele naturală de o finețe și calitate deosebită, aplicații delicate și decoruri executate cu cea mai mare grijă pentru detaliu, oferim clienților noștri produse care răspund nevoii de stil, cu o ușoară atingere de extravaganța.

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă