Il Passo

Încălțăminte • Inchis acum

IL PASSO dorește impulsionarea preț-a-porter-ului pe segmentul mediu-înalt al modei, convertindu-se într-o întâlnire de neegalat pentru femeile care caută un pantof chic, în tendințe. Ambientul magazinelor este feminin și conceptual, comunicând o imagine sofisticată și proaspătă, o atmosferă primitoare și caldă. Este intim, plăcut, plin de subtilități, astfel stabilește o relație apropiată între produs și cumpărător.

De aceea, IL PASSO este numele dat rafinamentului și celor mai noi tendințe, al femeii moderne, puternice și determinate, dar sensibilă, sofisticată, misterioasă. Este numele bărbatului încrezător, activ, direct, actual, care știe ce vrea și nu face compromisuri. Este o marca a stilului și strălucirii, creând o legătură intimă, prețioasă cu cel care poartă produsul IL PASSO.

Folosind piele naturală de o finețe și calitate deosebită, aplicații delicate și decoruri executate cu cea mai mare grijă pentru detaliu, oferim clienților noștri produse care răspund nevoii de stil, cu o ușoară atingere de extravaganța.

Te aşteaptă Luni - Sâmbătă : 10:00-22:00 Duminică : 10:00-22:00

Telefon(+4)0732 440 99 Emailmegamall@ilpasso.ro

-2 -1 0 1 2 3
Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait