Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

House

Modă
TELEFON
0773 353 765
ADRESA DE MAIL
mega_mall_ho_6112185@lppsa.eu
ORAR
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
Nivel
Nivel 1

Descriere

HOUSE – brand-ul tinerilor și al sunetelor. Creativ, îndrăzneț și fără compromisuri.

Te va inspira cu ritm și te va ajuta să-ți găsești propriul stil unic. Dacă iubești muzica bună, libertatea și distracția spontană, atunci HOUSE este, cu siguranță, un brand pentru tine. În prezent, HOUSE deține 210 magazine în Polonia și 115 în străinătate.

HOUSE reprezintă două linii de fashion, care variază: două pentru femei și două pentru bărbați.

 

Moda pentru femei:

CASUAL FASHION

Este o propunere pentru femei tinere, cosmopolite, cărora le place să combine diferite stiluri care să le sublinieze personalitatea. Linia este inspirată de principalele tendințe de pe podiumurile internationale cu detalii originale și la modă.

STREET CHIC

Această linie este dedicată fetelor active cărora le place să se distreze și să experimenteze atunci când vine vorba de ultimele tendințe. Este un mix între cele mai recente tendințe din mediul urban cu accente sportive și gadget-uri la modă.

 

Moda pentru bărbați:

URBAN HERITAGE

Este o combinație de stiluri: street casual cu accente rock și note vintage și o propunere pentru băieții care își doresc mai mult de la ei, open-minded și care se bucură de propriul stil prin decizile mature pe care le iau atunci cand vine vorba de modă. Pentru cei care apreciază înalta calitate și detaliile rafinate.

STREET & STYLE

Linia se adresează exploratorilor fashion cărora le place să depășească limitele atunci când vine vorba de completarea garderobei lor. Sunt întotdeauna la curent și urmează ultimele trenduri și sunt mereu prezenți acolo unde se întâmplă ceva interesant. În această colecție vor regăsi street fashion cu accente sportive, croieli și culori distinctive și cele mai noi accesorii. Denim-ul, în stiluri și croieli variate, este elementul distinctiv al colecțiilor HOUSE; conceput pentru diverse personalități, respectând întotdeauna cele mai recente tendințe.

www.house.pl

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă