Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Gymboland

Spații de Joacă
TELEFON
0217940049 / 0756060008
ADRESA DE MAIL
mega@gymboland.ro
ORAR
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
Nivel
Nivel 2

Descriere

Deoarece tehnologia de vârf reprezintă o caracteristică esențială a brandului Gymboland, vom continua parada noastră de inovații prin a implementa viitorul în materie de entertainment interactiv.

Atât designul planificat în detaliu, cât și echipamentele extrem de fascinante, constituie fine elemente-surpriză: fie vorba de jocuri activate prin senzori de mișcare, ori arenă de sărituri -prima de acest gen într-un centru comerciala€“ vom oferi atât copiilor de toate vârstele, cât și adulților, distracție la cel mai înalt nivel !

Copiii vor avea oportunitatea de a își sărbători ziua de naștere în zonă special dedicată, prin spectacole interactive pregătite cu toată grjia. Și în plus, cum Gymboland este un promotor al conceptului de joc educațional, pune la dispoziția copiilor toate metodele creative de a-și stimula imaginația într-un mediu care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare.

 

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă