Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Geta Voinea Factory

Salon de Înfrumusețare
TELEFON
0787 526 800
ADRESA DE MAIL
megamall@getavoinea.ro
ORAR
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
Nivel
Nivel -1

Descriere

Geta Voinea Factory reprezintă un concept recent al lanțului de saloane Geta Voinea Hair And Beauty. Are la bază un sistem special de prețuri prin care poți să achiziționezi pachete (Basic/Full) la care se pot adăuga (la alegere) servicii individuale, iar prin Cardul de Membru ai reduceri substanțiale din prețurile deja atractive la fiecare vizită ăn salon.

Cele 4 buline din logo-ul Geta Voinea Factory reprezintă codul de culoare caracteristic acestui concept: portocaliu – hair/coafor, roșu – nails/mani & pedi, albastru – beauty/cosmetica, iar verde – produse de îngrijire.

Dacă îți dorești să te bucuri de serviciile profesionale în materie de HAIR, NAILS sau BEAUTY oferite de echipa noastră și să achiziționezi un PRODUS de îngriire de calitate, atunci salonul Geta Voinea Factory este locul ideal pentru tine.

Geta Voinea Factory Mega Mall este primul salon al lanțului GETA VOINEA ce se deschide în sectorul 2 al Capitalei și a 3-a locație din țară sub conceptul FACTORY.

 

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă