Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Ecco

Încălțăminte
TELEFON
0731 510 336
ADRESA DE MAIL
megamall@ecco-shoes.ro
ORAR
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
Nivel
Nivel 1

Descriere

Peste 350 de milioane de perechi de pantofi ECCO au păşit pe Pământ începând cu 1963, când Karl Toosbuy a fondat compania în Danemarca. ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie – de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, în fabricile sale proprii, până la livrarea acestora în magazinele sale.

Filozofia designului scandinav ECCO, „Pantoful trebuie să se adapteze piciorului”, ghidează întreaga companie. ECCO creează încălţăminte confortabilă, funcţională, elegantă, genţi care nu se demodează, accesorii, curele, portmonee şi produse pentru întreţinerea încălţămintei. Încă de la înfiinţare, ECCO are sediul central în Danemarca şi are peste 19.500 de persoane angajate din 50 de naţionalităţi din întreaga lume. Produsele ECCO pot fi găsite în cele 1.100 de magazine ECCO şi în 14.000 de alte puncte de vânzare din 91 de ţări. Noul concept UNITY conferă magazinului o imagine modernă si elegantă. Magazinul ofera un spațiu primitor pentru cei mai diverşi vizitatori, dar care au un singur interes comun: încălțămintea confortabilă și de calitate.

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă