Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Aldo

Modă
TELEFON
0721.222.472
ADRESA DE MAIL
aldo.b.megamall@otter.ro
ORAR
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
Nivel
Parter

Descriere

“Companiile de succes se bazează pe tradiții solide în timp ce așteaptă cu nerăbdare să îmbrățișeze viitorul – și asta face și ALDO”, spune Aldo Bensadoun, fondatorul grupului ALDO, o companie privată care gestionează mai mult de 2000 de magazine.

Grupul ALDO deține sedii în Canada, Statele Unite ale Americii, Anglia, iar până la sfârșitul anului 2011 franciză în alte 60 de țări.

Compania ALDO este în întregime dedicată oamenilor, iar obiectivul nostru principal este acela de a deveni cei mai buni prin produsele și serviciile pe care le oferim zi de zi.

ALDO este o companie specializată în crearea de pantofi și accesorii de înaltă calitate, urmărindu-se cu atenție detaliile și finisajele. Într-o perpetuă schimbare, ALDO creează produse accessible, făra a se face rabat de la calitate și care urmăresc ultimele tendințe. Acest lucru se realizează cu ajutorul echipelor de stiliști care cercetează și sunt în căutare permanentă de nou și inedit.

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă