Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

TREND ALERT: Monocromie chic la înălţimea unei platforme

11 august 2017
ECCO-TOUCH-PLATEAU_FB_1200x628px

Monocromie, încălțăminte, platforme – trendul verii sună bine!

Pentru vara anului 2017, designerii au reinventat aspectul unei ţinute monocrome prin geometrii complexe şi contraste simple, găsind putere în puritatea strictă alb-negru şi a încălţămintei cu platforme.

O ţinută monocromă este întotdeauna atractivă şi modernă, aşa că ECCO Promenada îți propune să acorzi prioritate confortului, mai presus de toate, şi să îmbrăţișezi o ţinută monocromă în fiecare zi a săptămânii împreună cu colecţia de sandale cu platformă ECCO TOUCH PLATEAU.

Cu un design minimalist şi cele mai noi tehnologii în materie de confort, ECCO TOUCH PLATEAU este sandaua ideală pentru weekend sau pentru fiecare zi. Talpa tip platformă de 45 mm din poliuretan direct injectată este rezistentă şi confortabilă, iar căptuşeala şi branţul din piele asigură climatul perfect pentru piciorul tău, indiferent de temperaturile de afară. În plus, sunt uşor de purtat având suport pentru călcâi.

ecco

Confortul imbatabil este combinat cu minimalismul scandinav, pentru a crea un stil contemporan care să facă faţă cu brio unui stil de viaţă agitat. Iar luxul este uşor de atins, atunci când aceste sandale elegante cu platformă sunt asortate cu piese vestimentare din ţesături feminine.

Descoperă colecţia ECCO TOUCH PLATEAU în magazinul ECCO Mega Mall și bucură-te de o vară chic, în tendințe!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Citeşte mai departe ...

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă