Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Sunt jeanși și SUNT JEANȘI!

11 august 2017
Untitled design (23)

Sunt acei jeanși pe care îi pui pe tine și pleci repede să faci lucruri și SUNT JEANȘI pe care îi pui pe tine și simți că poți face orice.

Îți dau încredere în tine, îți flatează silueta, îți îmbrățișează formele și te fac să te simți puternică și bine în pielea ta.

lee-cooper1151

#LONDONISINOURJEANS spune povestea ta și a perechii tale de jeans preferată. ACEA PERECHE din denim de calitate, cu inscripțiile statement ale etichetei roșii Lee Cooper ce simbolizează denimul autentic britanic, original East London, cu tradiție de la 1908.

lee-cooper3008
Colecția toamnă iarnă 2017/2018 vine cu croieli ce au fost gândite și perfectate în ani, cut-uri ce urmează tendințele dar și liniile clasice. Skinny, straight-cut, boot-cut și boyfriend: 4 tipuri de jeans, în diferite nuanțe de albastru, pentru ca tu să le probezi, să te îndrăgostești și să te reîndrăgostești de tine purtând jeanși.

lee-cooper3636

Poartă și tu, cu mândrie și atitudine, noua ta pereche de JEANS LEE COOPER.

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Citeşte mai departe ...

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă