Teatru pentru copii, ateliere de creație, activități interactive și educative, toate @Max, la Mega Mall

17/02/2017

Teatru pentru copii, ateliere de creație, activități interactive și educative, toate @Max, la Mega Mall

Mega Mall devine primăvara aceasta destinația preferată a celor mici și locul în care se distrează, acumulând noi cunoștințe prin metode atractive și amuzante. În zilele de weekend, până pe 9 aprilie copiii pot participa la ateliere tematice, unde pot învăța, prin joc și joacă, despre știință, grădinărit sau meșteșuguri.

Începând de sâmbătă și continuând pe 18-19 martie, știința devine amuzantă printr-o serie de activități care fac cunoașterea mai atractivă. Astfel, lecțiile interactive Funtastic Science Party Time, Fun Station, Ice Age și Reacto Magia îi vor ajuta pe cei mici să înteleagă reacțiile chimice, stările de agregare ale apei și multe alte informații interesante din domeniul științific.

În weekend-ul veseliei, pe 25 și 26 februarie, copiii vor fi încurajați să fie vedetele spectacolului de karaoke, să danseze și să facă sport alături de personajele îndrăgite din desenele animate.

Pe 4-5 martie, Mega Mall se va transforma în Planeta Mărțișor, o planetă a distracției și a creativității, unde copiii vor sărbători sosirea primăverii alături de Zâna Mărțișor prin workshop-uri și activități interactive. Surpriza cea mare va fi petrecerea cu baloane de apă și săpun de duminică, 5 martie.

Între 11-12 martie și 8-9 aprilie, Mini Art Show by Ioana Ginghină aduce primăvara în Mega Mall prin atelierele creative Aventuri de primăvară și Aventuri de sărbătoare, unde participanții vor învăța secretele grădinăritului și se vor bucura de spectacole interactive.

Mega Mall devine scena micilor artiști în Weekend-ul micilor vedete, pe 18-19 martie, care vor defila în prezentări de modă, vor participa la ședințe foto și își vor etala calitățile speciale în concursul de talente organizat special pentru ei.

Pentru a completa gama activităților pentru copii desfășurate primăvara aceasta, pe 25-26 martie, în centrul atenției va fi timpul petrecut în familie. Weekend-ul dedicat familiei devine cu atât mai amuzant cu cât cei mici se vor bucura de jocurile copilăriei de altădată alături de părinții, bunicii și frații lor.

Spectacolul primăverii se transformă în aventură între 1 și 2 aprilie, atunci când Țara Minunilor devine, simbolic, Țara Minciunilor printr-un atelier de creat persoanje din linguri de lemn, care se încheie prin piesa de teatru pentru copii, Pinocchio.

 

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait