Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

150 de perechi de pantofi puși la bătaie într-un concurs de Paște

Mega Mall le oferă clienților săi șansa de a câștiga una dintre cele 150 de perechi de pantofi selectate din magazinele partenere prezente în cadrul mall-ului. Astfel, aceștia răsplătesc cumpărăturile făcute la Mega Mall și încurajează tradiția conform căreia de Paște trebuie să porți pantofi noi. Valoarea totală a celor 150 de perechi de pantofi oferite pe durata întregii campanii depașește suma de 6500 de euro.

Concursul, care se desfășoară în perioada 16.04 – 30.04.2016, se adresează tuturor clienților care fac cumpărături de minim 250 lei într-o singură zi din Mega Mall. Aceștia au șansa de a câștiga una dintre cele 10 perechi de pantofi oferite zilnic.

Premiile includ încălțăminte pentru toată familia, cele 150 de perechi de pantofi fiind împărțite pe categorii – femei, bărbați și copii. Modelele selectate fac parte din colecțiile primăvară/vară 2016 disponibile în magazine și variază de la cele casual, la cele office sau elegante, până la încălțăminte tip sport.

Magazinele partenere sunt: Aldo, Anna Cori, Bata, Bby, Benvenuti, Buzz, C&A, Catali, Deichmann, Hilfilger Denim, Gherasos, Hilfilger, Il passo, Kix, Lee Cooper, Marks&Spencer, Next, Noriel, Otter, Parfois, Pepper, Shoes Couture, Sport Vision, Vans.

Mega Mall este destinația ideală pentru cumpărăturile de Paște. Cu o gamă variată de produse și multe opțiuni pentru fiecare, Mega Mall te ajută să te înnoiești, dar și să faci cumpărăturile pentru cei dragi. Și, mai mult decât atât, poți câștiga și o pereche de pantofi de sezon.

Centru de Presă

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă