150 de perechi de pantofi puși la bătaie într-un concurs de Paște

29/04/2016

150 de perechi de pantofi puși la bătaie într-un concurs de Paște

Mega Mall le oferă clienților săi șansa de a câștiga una dintre cele 150 de perechi de pantofi selectate din magazinele partenere prezente în cadrul mall-ului. Astfel, aceștia răsplătesc cumpărăturile făcute la Mega Mall și încurajează tradiția conform căreia de Paște trebuie să porți pantofi noi. Valoarea totală a celor 150 de perechi de pantofi oferite pe durata întregii campanii depașește suma de 6500 de euro.

Concursul, care se desfășoară în perioada 16.04 – 30.04.2016, se adresează tuturor clienților care fac cumpărături de minim 250 lei într-o singură zi din Mega Mall. Aceștia au șansa de a câștiga una dintre cele 10 perechi de pantofi oferite zilnic.

Premiile includ încălțăminte pentru toată familia, cele 150 de perechi de pantofi fiind împărțite pe categorii – femei, bărbați și copii. Modelele selectate fac parte din colecțiile primăvară/vară 2016 disponibile în magazine și variază de la cele casual, la cele office sau elegante, până la încălțăminte tip sport.

Magazinele partenere sunt: Aldo, Anna Cori, Bata, Bby, Benvenuti, Buzz, C&A, Catali, Deichmann, Hilfilger Denim, Gherasos, Hilfilger, Il passo, Kix, Lee Cooper, Marks&Spencer, Next, Noriel, Otter, Parfois, Pepper, Shoes Couture, Sport Vision, Vans.

Mega Mall este destinația ideală pentru cumpărăturile de Paște. Cu o gamă variată de produse și multe opțiuni pentru fiecare, Mega Mall te ajută să te înnoiești, dar și să faci cumpărăturile pentru cei dragi. Și, mai mult decât atât, poți câștiga și o pereche de pantofi de sezon.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait