Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

SCIKids Festivalul Științei revine cu a 5-a ediție la Mega Mall

10 octombrie 2017
_preview-articol_1900x850px

Pe 21 și 22 octombrie copiii, părinții și tinerii pasionați de știință și tehnologie sunt așteptați la nivelul -1 din Mega Mall pentru o mega ediție aniversară SCIKiDS Festivalul Științei.

Programul celor două zile de festival cuprinde experimente distractive și pe înțelesul copiilor cu Profesorii Trăsniți de la Fun Science, precum și:

spectacole științifice la scenă susținute de artiști precum Claudia Stroe

lansări de cărți științifice pentru copii

expoziții, ateliere educative

jocuri cu obiecte științifice interactive

competiții de roboți și jucării inteligente

În cadrul festivalului, participanții sunt invitați să contribuie la crearea unui show experiment ,,Puterea citricelor” în care 4.000 de lămâi, și portocale, vor genera energie electrică fără prize, ci doar prin intermediul elementelor naturale. De asemenea, alături de scriitorul Alex Doppelgänger și Profesorul Trăsnit, copiii vor putea realiza cel mai mare slime pufos.

Participanţii la festival pot descoperi surprizele pregătite în cinci zone dedicate: Sci, Tech, Fun, Edu şi Art.

Surprizele continua, iar SCIKiDS Festivalul Științei a inițiat un nou concept  “YouTube meets SCIENCE”. Cu această ocazie sunt așteptați să participle unii dintre cei mai cunoscuți YouTuberi din România și Moldova precum Gami OS, Viktor Moozz, Mariposa (Lorena Francisc), Cezar Poiata, Eugen Anghel și Cristian Bătrînu, INicolas, Noris și Profesorul Trăsnit Spooky. YouTuberii vor deschide festivalul și vor ține la curent fanii cu noutăți de la SCIKiDS Festivalul Știintei.

SCIKiDS Festivalul Științei se află la cea de-a cincea ediție și reprezintă o inițiativă a Asociației Fascination împreună cu Fun Science România.

Printre participanți îi puteți întâlni pe: Orășelul Cunoașterii, RoboFun, PC Garage, Teko Kindergarden, Momki & Friends, Fun Science România, Young Engineers, Game Art, Lego, Gentlemen Works , Genius Kids, Pandora M,  Nemi, Știință și Tehnică.

 

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă