Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Profită și tu de beneficiile sporturilor de iarnă!

10 ianuarie 2017
beneficii

Iarna nu ține o veșnicie, așa că grăbește-te să profiți de distracțiile pe care ți le oferă. Bonus: sănătatea ta va avea numai de câștigat! Pe lângă ocazia de a respira aer curat, de a te distra maxim și a savura o porție sănătoasă de adenalină, sporturile de iarnă vin la pachet cu numeroase beneficii: arzi calorii, îți întărești sistemul imunitar și îți ajuți inima și plămânii să funcționeze mai bine.

 

Schi

Este considerat un sport de putere, care antrenează toți mușchii picioarelor (șolduri, glezne, gambe etc.) și te ajută să arzi între 350-500 de calorii per oră (chiar mai mult, dacă ești schior avansat).

 

Snowboarding

Este ales de cei mai mulți dintre cei care își doresc să se apuce de un sport de iarnă. În funcție de greutatea ta și de efortul depus, așteaptă-te să arzi 350-500 de calorii într-o oră. Snowboarding-ul folosește aceeași mușchi ca schiatul și, în plus, îți lucrează și mijlocul.

 

Patinaj

Este un sport care se adresează tuturor, la orice vârstă și condiție fizică, fiind printre cele mai “blânde” sporturi cu articulațiile. Dacă incluzi și sărituri în sesiunile tale de patina, vei contribui și la consolidarea masei osoase. Dacă patinezi încet, dar consistent, vei arde 300-400 calorii per oră. Dacă accelerezi și te angajezi în curse mai rapide, consumul caloric ajunge la 600+.

Nu uita că toate aceste sporturi e bine să le faci în aer liber, nu pe pârtii sau patinoare indoor. Simplul fapt de a înfrunta vântul, aerul rece și denivelările de teren te vor face să depui mai mult efort – deci să arzi mai multe calorii.

Vino la Hervis Mega Mall să te echipezi cum se cuvine pentru sporturile de iarnă!

1

 

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă