Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Primește primăvara în casă în 3 paşi la Lem’s!

19 mai 2017
shutterstock_209697955-1

Noul sezon aduce cu el culori deschise şi vesele, prospeţime şi un aer proaspăt. Primăvara vine să ne surprindă cu o vreme mai caldă şi cu o stare de spirit inconfundabilă care sperăm să se întindă pe toate lunile anului. Lem’s îţi vine în întâmpinare cu tot ce ai nevoie pentru a transforma din casa ta, mediul perfect de relaxare cu cele mai chic piese de mobilier. Uite cum îţi poţi crea ziua perfectă de primăvară în 3 paşi:

  1. Bună dimineața. Ridică-te din pat și uită-te în jur. Ce dormitor frumos ai! De la Lem’s, normal.

l1

 

  1. Savurează un mic dejun copios şi bucură-te de minunăţiile pe care natura ni le pregăteşte an de an, primăvara într-o frumoasă bucătărie deschisă de la Lem’s !

l2

  1. Alege-ți din bibliotecă cartea preferată și lasă-te purtat în universul magic al poveștilor scrise pe canapelele de la Lem’s!

l3

Și unde mai pui că te poți bucura de toate astea la reduceri? Profită acum de ofertele Lem’s până pe 28 mai și poți avea parte de reduceri fabuloase, de până la 50 la sută!

l4

Vino în magazinul Lem’s din Mega Mall să te bucuri de cele mai frumoase obiecte pentru casa ta!

 

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Citeşte mai departe ...

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă