Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

PENTRU EL: Cum să te simţi confortabil şi relaxat în costum, vara

14 iunie 2017
costum

Costum, vara? Dacă nu eşti obligat de codul vestimentar de la birou, parcă nu ai opta pentru sacou şi pantaloni lungi în zilele călduroase… Dar atât vreme cât ţii cont de câteva reguli simple, te vei simţi cât se poate de confortabil şi relaxat în clasicul costum!

 

1. Alege materiale subţiri

1
Ţinute Pierre Cardin – magazin Peek & Cloppenburg

# In. Este foarte popular vara, deoarece este subţire şi lejer, inul fiind un material natural care lasă pielea să “respire”. Dezavantajul e că se şifonează foarte uşor, aşa că mai degrabă decât un costum de in 100%, orientează-te spre o combinaţie de in cu bumbac sau lână.

# Bumbac. Este tot un material natural, care te va ţine la adăpost de supra-încălzire. Este puţin mai “ţeapăn” decât lâna, dar şi mai subţire, fiind una dintre cele mai populare alegeri pentru zilele de vară.

# Bumbac chambray. Această versiune a bumbacului este mai subţire, mai strălucitoare şi mai confortabil de purtat vara decât clasicul bumbac. Este, de asemenea, o rudă îndepărtată a denimului, deci rezistenţa costumului este asigurată.

 

2. Alege culori deschise

2
Ţinute Pierre Cardin – magazin Peek & Cloppenburg

# Gri deschis. Este o culoare versatilă, care îţi va permite să combini costumul cu haine şi accesorii din orice zonă cromatică, mai închisă ori mai deschisă.

# Kaki. Este culoarea perfectă pentru un costum elegant de zi, mai ales în combinaţie cu o cămaşă roz ori albastru pastel şi o cravată cu imprimeu.

# Albastru senin. Dacă în sezonul rece, albastrul închis e rege, vara e sezonul nuanţelor deschise, pastelate. Albastrul deschis se potriveşte perfect cu vremea însorită şi va da look-ului tău un aer proaspăt şi relaxat, de vacanţă.

Acum că ştii ce trebuie să cauţi, vino la Peek & Cloppenburg Mega Mall, unde colecţia de vară Pierre Cardin îţi oferă cele mai chic variante de costume bărbăteşti!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă