Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Office Shoes – locul de unde îți cumperi toți pantofii

29 septembrie 2017
Untitled design (37)

Se spune că orice femeie poate să cucerească lumea dacă e încălțată cu pantofii potrviți!

Câteodată însă, ne dorim pantofi noi dar nu știm exact ce model s-ar potrivi ori ce culoare sau textură să alegem. Dar brandul? Nu e așa că pare dificil să cutreierăm zeci de magazine în speranța că o să găsim perechea de pantofi perfectă?

La Office Shoes din Mega Mall poți căuta pantofii la care visezi. Ai de ales dintr-o gamă variată de branduri, de modele și culori; fiecare pereche de pantofi având parcă povestea ei. Iată ce îți recomandăm:

#Pentru o ținută casual:

Fie că mergi la birou sau la o întâlnire semi-formală ori că dorești să fii elegantă la o plimbare, pantofii casual sunt mereu o alegere inspirată. Comozi și foarte frumoși, mocasinii, balerinii sau pantofii cu șiret sunt pe gustul creatorilor de modă, care îi recomadă cu încredere mai ales acum, toamna.

Screen Shot 2017-09-11 at 13.12.13

 

  • Blink Pantofi
  • Kitten Pantofi – Shining
  • Zaxy Balerini – Pop Flocked

#Pentru o ținută urban-chic:

Alege tenișii de la brandul preferat, combină cu o pereche de jeans și un tricou sau o cămașă nonconformistă și ai obținut o ținută perfectă pentru o ieșire în aer liber.

Screen Shot 2017-09-11 at 13.12.22

 

  • Converse Teniși – Chuck Taylor All Star Leather
  • Converse Teniși – Star Player Ev
  • Converse Teniși – Chuck Taylor All Star Core Hi

#Pentru o ținută elegantă:

Pantofii cu toc sunt mereu cea mai bună alegere, care va adăuga o notă de feminitate și eleganță fiecărei ținute. Fie că vrei să surprinzi la o întâlnire de afaceri printr-o ținută foarte bine definită ori vrei să nu treci neobservată la o petrecere mult așteptată, pantofii cu toc sunt mereu cea mai înțeleaptă alegere. Fii atentă la tipul de toc, astfel încât să te simți comod!

Screen Shot 2017-09-11 at 13.12.27

 

  • Kitten Pantofi Cu Toc – Mammy
  • Tommy Hilfiger Pantofi Cu Toc – Lisette 1d
  • Tommy Hilfiger Pantofi Cu Toc – Layla 27d

Vino la Office Shoes în Mega Mall și alege dintr-o gamă diversificată de branduri și de tipuri de pantofi cu care să ieși în evidență în această toamnă!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Citeşte mai departe ...

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă