Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

O nouă perspectivă! Acum poți amesteca tonurile preferate mai ușor

7 aprilie 2017
shutterstock_319028141

Ai visat la o paletă de lucru ca a pictorilor? Cauți o paletă bună pentru mixarea culorilor? Vrei să lucrezi că un make-up artist profesionist? Melkior vine în ajutorul tău cu noua paleta din inox pentru mixarea culorilor. Acum totul depinde de tine, cum vei îmbina culoarea, tonul și nuanța aleasă pentru un machiaj perfect. Și ce efecte cromatice vei inventă!

Paletă pentru mixare culori Melkior (ref.14900) este ideală pentru mixarea fondurilor de ten, a corectoarelor, a rujurilor, a pigmenților sau a fardurilor lichide ori cremoase. O poți folosi pentru a-ți ușura munca de mixare a produselor cosmetice folosite, dar și pentru obținerea culorii preferate. Important este că, după fiecare utilizare, paleta să fie curățată.  Ești gata de start? Realizează “tabloul” care te reprezintă!

Paleta inox pentru mixare culori MELKIOR 59,90lei (1) Paleta inox pentru mixare culori MELKIOR 59,90lei (2)

 

Melkior îți propune acum și Pensula cu capac pentru buze (ref.14134). Este ideală pentru aplicarea rujului sau a luciului de buze. Este rezistentă, ușor de utilizat, ușor de curățat. Are următoarele dimensiuni: 10.5 cm (fără capac atașat); 17.5 cm (cu capac atașat). Iată cum se folosește: Aplicați produs pe pensula. Apoi se aplică culoarea pe buze, începând din colțul extern înspre centru. Continuați aplicarea pentru a obține uniformizarea culorii și obținerea consistenței dorite.

Pensula cu capac pentru buze MELKIOR 19,90lei (1)Pensula cu capac pentru buze MELKIOR 19,90lei (2)

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă