Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

New Balance lansează modelul de lifestyle 247

10 ianuarie 2017
cover

New Balance Athletics lansează o siluetă nouă de lifestyle, modelul 247. Proiectat pentru stilul de viață modern și urban, calitatea și măiestria clasică New Balance fuzionează cu detalii de performanță și inspirație modernă și contemporană.

Noul model 247 oferă un aspect și o senzație nouă, dar se inspiră din modelele clasice New Balance pentru a păstra ADN-ul brandului. Atingând gradul înalt al reputației New Balance pentru materiale premium, 247 Luxe se produce în piele cu perforații detaliate pe partea din față, care sunt combinate la interior cu un material sintetic elastic pentru o potrivire perfectă și un aspect contemporan. Inspirat din modelele de patrimoniu, 247 include un detaliu asimetric pe partea laterală, o referință subtilă la modelul 1300, și o versiune cu un aspect elegant și mai ușor decât talpa modelului 998.

„Pachetul Luxe este ceea ce New Balance face cel mai bine –  produse premium, materiale de calitate, în combinație cu un stil sofisticat și confort superior”, a declarat Brian Lynn, Senior Product Manager, Global Lifestyle. „Versatilitatea lor înseamnă că arată la fel de bine și într-un cadru formal și într-un cadru casual – partenerul perfect 24/7.
Suntem incredibil de încântați și mândri să prezentăm ultimul nostru model de încălțăminte lifestyle,  New Balance 247.”

„Designul de ultimă oră al 247 combină măiestrie, tehnologie, confort și potrivire, particularități pentru care New Balance este legendar. În același timp, oferă versatilitatea atât de cerută de consumatorul modern cu un stil de viață mereu pe fugă.”

Noul model New Balance 247 este disponibil în magazinul Buzz Mega Mall. Vă așteptăm să descoperiți și să probați noutatea anului 2017!

nb_247_lux_mrl247be_pm_waistdown_london_sq nb_247_lux_mrl247bl_night_waistdown_shanghai_sq nb_247_lux_mrl247ta_night_fullbody_shanghai_sq nb_247_luxe_group_product_nyc_sq-1

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă