Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Moda pentru copii: Câte un cardigan chic pentru fiecare pitic!

5 mai 2017
cardigan

Colecţiile de modă nu ni se adresează doar nouă, adulţilor. Şi copiii au partea lor de haine noi, la fel de chic şi chiar mai drăguţe decât ale noastre. Şi, pentru că afară nu e chiar primăvară adevărată încă, ne-am gândit că nu strică să aflăm ce modele noi de cardiganuri ne propune acest sezon.

Cardiganul este o piesă versatilă, deoarece poate fi purtat atât ca bluza, pe sub geacă, cât şi peste alte haine, devenind la rândul lui un fel de geacă, mai subţire. Tocmai pentru că este excelent când vine vorba de layering, cardiganul e perfect pentru a-i îmbrăca pe cei mici în această perioadă indecisă, când nu e atât de cald încât să poarte tricouri, dar nici atât de frig încât să-i înfofolim în geci de fâș.

Pentru că ştim că la LC Waikiki Mega Mall copiii şi adolescenţii găsesc mereu câte ceva drăguţ de îmbrăcat, am cercetat colecţia din magazine pentru a găsi cele mai chic cardiganuri pentru băieţi şi fetiţe:

 

Cardiganuri chic pentru FETE

# Imprimeuri jucăuşe

1

# Alb gingaş

2

# Culori vesele

3

 

Cardiganuri chic pentru BĂIEŢI

# Cardiganuri de inspiraţie sport

4

# Dungi stilate

5

Vino la LC Waikiki Mega Mall să-i cumperi copilului tău cele mai chic hăinuţe!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă