Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Luca Valentin aduce magia trick-urilor pe terasa Mega Mall!

9 august 2017
_preview-articol_1900x850px

Vrei să vezi un spectacol live impresionant, cu trick-uri care nu sunt safe să le încerci acasă? Vino sâmbătă, 19 august, pe terasa Nivel 2B, Mega Mall, la un show de Bartender Flair!

Poate îți sună străin conceptul, însă sigur ai văzut cel puțin câteva trick-uri până acum. Bartender Flairing se referă la manipularea sticlelor de băutură și a echipamentului din bar pentru distracția clienților. Acum știi, sunt trucuri super complicate, făcute de barmani profesioniști.

Vrei să afli cum le fac? Sâmbătă, pe terasa Mega Mall, îl avem invitat Luca Valentin, multiplu campion național și internațional la Bartender Flairing și finalist Românii au Talent!

La doar 31 de ani, Luca Valentin a adunat o mulțime de trofee la care mulți bartenderi profesioniști visează, obținând primul loc la competiții importante precum German Flair Open, BarStylez World Championship din Guangzhou și Solid Flair Open din Bruxelles, ca să le amintim doar pe cele din ultimul an.

Vino, așadar, să vezi cum “zboară” sticlele pe terasa Mega Mall și să te răsfeți cu un shot preparat chiar de Luca Valentin!

Vei fi și tu acolo? Intrarea este liberă, iar terasele te așteaptă. Vino și ia un loc la Caffe Almetti, Two by Trickshot sau Tutti Caffe!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă