Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Look de vedetă: pășește în pantofii lui Meghan Markle

13 septembrie 2017
meghan-markle-cover

Nu ai cum să nu știi cine este Meghan Markle. Dacă nu o cunoști pentru felul în care o portretizeaza pe superba Rachel Zane în Suits, atunci sigur ai aflat până acum că l-a cucerit pe nimeni altul decât prințul Harry! Să fie ea următoarea prințesă a Angliei? Nu putem decât să ne încrucișăm degetele, doar pentru viitoarele dueluri de outfituri între ea și Kate Middleton.

Acestea fiind spuse, Meghan este femeia momentului și suntem foarte curioase ce înseamnă să fii în pielea ei. Pentru că nu avem cum să aflăm, ne-am gândit să ne limităm măcar la a păși în pantofii ei, pentru că simțul stilului nu a trecut pe lângă tânara actriță fără să îți lase amprenta.

În Suits o vezi doar în stilettos, dar în viața de zi cu zi Meghan face trecerea către sport și casual foarte natural, dar și foarte chic. Hai să vedem câteva look-uri de zi cu zi (pentru că, până la urmă, este o femeie ca noi toate) care ne-au impresionat și modelele de pantofi cu ajutorul cărora îi putem copia ținutele:

Look #1

1

Ghete damă S. Oliver de la Pepper Shoes

Look #2

pantofi

Espadrile Tamaris de la Pepper Shoes

Look #3

3

Espadrile Gioseppo de la Pepper Shoes

Look #4

Capture

Pantofi Sport Trussardi Jeans de la Pepper Shoes

Așadar, dacă vrei să știi cum e să pășești în pantofii lui Meghan Markle toamna aceasta, hai la shopping la Pepper Shoes din Mega Mall. Nu garantăm că vei găsi un print, dar sigur vei arăta foarte cool.

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă