Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Încă 3 zile de distracție pentru copii la Mega Mall

19 decembrie 2016
activitati-copii_articol-slider_1900x850px

Luna decembrie a fost una magica pentru copii și nu doar datorită emoțiilor așteptării lui Moș Crăciun, decorarea bradului și a cadourilor primite. La Mega Mall au avut parte de multe evenimente faine și șansa de a-i cunoaște live pe Moș și renii săi.

mega-mall_10-dec-112

Distracția însă nu se oprește, iar săptămâna aceasta o să petrecem ca în basme: timp de 3 zile. Iată programul pe care nu ai voie să îl ratezi:

21 decembrie, 17:30 – 20:30

Copii vor participa la sceneta interactivă ‘Mulțumesc, Moș Crăciun’ și e posibil să primească și o vizită a îndrăgitului personaj.

22 decembrie 17:00 – 20:00

Cei mici vor călători în Laponia în spectacolul interactive ‘Harta magică a Crăciunului’, iar la finalul serii Moșul apare printre ei.

23 decembrie 17:00 – 20:00

Copiii vor încerca să salveze Crăciunul într-o scenetă interactivă, iar, dacă reușesc, însuși Moș Crăciun va veni să le mulțumească!

Moșul vă așteaptă la Mega Mall în perioada 21 – 23 decembrie. Hai să îl cunoști!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă