Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

În fiecare joi, ai concert la MAX!

23 august 2017
_preview-articol_1900x850px

În fiecare joi, la Mega Mall ai motive să ‘Living la Vida Loca’! Dacă vrei să ‘Dance with somebody who loves you’, pentru că știm că ‘Girls just wanna have fun’ atunci ‘Wake up before you go go’ și ‘Walk like an egyptian’ până la Mega Mall unde ai parte de super show!

În perioada 17 august – 7 septembrie, înainte de weekend, ești invitat la concert, unde asculți piesele tale preferate din toate timpurile. Cum, mai exact? Am pregătit pentru tine Seara Trupelor de Cover! De la Michael Jackson până la Madonna sau Bon Jovi, hituri din ’80 până azi vor răsuna pe terasa Mega Mall.

În timpul concertelor, te poți relaxa la terasă gustând o cafea de la Caffe Almetti, bând un fresh de la Tutti Caffe sau să-ți iei o porție de vitamine cu băuturile Vitamin Bar de la Two by Trickshot.

Cine cântă?

Colors in Stereo

colors

Colors in Stereo este rezultatul alaturării a șase muzicieni experimentați şi talentați, care impart aceeasi pasiune și buna dispoziție pe scenă.

Proiectul dezvăluie o abordare proaspătă și inedită, menită să transforme orice petrecere privată, corporate, team-­‐building, nuntă, zi aniversară, botez într-­‐o simfonie de culori și vibrații, cu un repertoriu care variază de la piese disco, pop, dance, indie, r&b, pop-­‐rock, cu mare trecere la publicul larg.

Program: 17 august, 24 august si 7 septembrie

Irina Sârbu

irina

Este actriță și cantareata de muzică interbelică. Ați putut-o asculta concertând în multe orașe din țara-București, Cluj, Sibiu,  Timișoara, Sighișoara, Tg. Mureș, Galați, Brașov, Constanța și din străinătate – Atena, Viena, Veneția, Madrid,  Lisabona, Paris, Stockholm, Budapesta, Tel Aviv. Este o personalitate distinctă în peisajul vieții jazz-istice românești  prin dubla pregătire de specialitate-pian, actorie-dar mai ales prin muzicalitate, sensibilitate, simț ritmic  extraordinar, știință a improvizației, sinceritate și un timbru de o culoare și căldură cu totul speciale.

Repertoriul pe care îl abordează este deosebit de bogat și de variat cuprinzînd piese americane standard, samba și  bossanova, prelucrări de folclor românesc și melodii pline de patimă unui București de altădată. Irina Sârbu se integrează perfect în ansambluri orchestrale de componente diverse-duet, terțet, cvartet, big band.

Program: 31 august

Trăiește o vară la MAX pe terasa Mega Mall, Nivel 2B!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă