Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Îi învățăm pe copii să salveze planeta!

5 decembrie 2017
_preview-articol_1900x850px

Știm că trebuie să avem grijă de planeta noastră, însă acest lucru nu se poate face peste noapte. Acțiuni mici și recurente vor restabili ecosistemul, dar și educarea generațiilor viitoare pentru a trăi cât mai conștiincios.

De aceea am pregătit pentru cei mici, la Mega Mall, unde eveniment despre reciclare, unde vor învăța, distrându-se în același timp, cum pot salva planeta.

Pe 9 și 10 decembrie, in intervalul 16:00 –  20:00, cei de la Asociația Viitor Plus au pregătit un program cu totul special:

Atelierul de pictură pe sacoșele din bumbac

Cei mici îți vor personaliza propriile sacoșele de pânză cu motive de Craciun si le vor  putea folosi in goana catre cadouri.. Voluntarii prezenți îi vor îndruma pe copii și îi vor învăța lucruri utile despre salvarea planetei.Marea Căpăceală

Reciclarea poate însemna și creativitate. Cei mici vor construi cu ajutorul capacelor colorate de PET-uri și vor desena. În plus, vor învăța cum să folosească diferite obiecte în loc de a le arunca la gunoi.

Harta Reciclării

Volunatarii Viitor Plus vor prezenta celor prezenți punctele de reciclare din București,cum pot fi identificate si ce materiale pot recicla.

Prin urmare, vă așteptăm cu mic, cu mare, să învățăm despre reciclare la Mega Mall!

 

 

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă