Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Filmele se văd mai bine la terasă pe Mega Mall!

9 iulie 2017
_preview-articol_1900x850px_02

UPDATE:

Ne pare rău  va anunţăm  proiecţiile de film din săptămâna 17-23 iulie vor fi anulate din cauza unor lucrări neprevăzute de amenajare a teraselor. Am luat această decizie pentru  ne dorim  va oferim cea mai bună experienţă de petrecere a timpului liber, într-un spaţiu prietenos. Promitem  relansăm programul de filme începând cu săptămâna viitoare, iar toate detaliile legate de program vor fi publicate pe site şi pe canalele noastre de Social Media. Până atunci,  aşteptăm cu drag   bucuraţi de shopping şi distracţie la Mega Mall!

 

Serile de vară sunt cele mai tari! Temperatura devine mai mult decât plăcută pentru stat în aer liber, băuturile sunt reci și se savurează excelent după o zi de birou și nimeni nu vrea să stea în casă.

Vara aceasta, destinația ta de după birou va fi terasa Mega Mall, unde în zilele de miercuri, vineri și weekend vezi un film excepțional. începând cu ora 20.30, pe terasa nivel 2B!

Proiecțiile Digi Film se vor desfășura în perioada 14 iulie – 10 septembrie, iar vinerea aceasta, 14 iulie, te așteptăm cu o peliculă care a făcut istorie: Gladiatorul!

Vezi mai jos programul complet pentru toată vara (click pe imagine pentru zoom) și nu rata niciun film!

_vizual_filme

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

by Rusu+Bortun

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă
by Rusu+Bortun