Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Fii mereu tânăr cu Kangoo Jumps și Diamond by Adesgo!

7 noiembrie 2017
_preview-articol_1900x850px

Îți place să faci mișcare sau ești pur si simplu curios de cum arată o oră de Kangoo Jumps? Ai ocazia să încerci gratuit acest tip de exercițiu pe 11 noiembrie, de la ora 19:00, la Mega Mall!

În cadrul evenimentului ‘Fii mereu tânăr cu Kangoo Jumps, Mereu în forma cu Diamond by Adesgo’ ai parte de un seminar motivational in care Kinga iti va fi explicat cum sa ai patratele pe abdomen, decoperi produsele Diamond by Adesgo, vei sari cu Kinga Sebestyan & Friends si vei avea parte de multe alte surprize. Înscrie-te via email la adresa: office@kangooclub.ro!

De asemenea, poți câștiga unul din cele 3 echipamente sportive colant-maiou-bustieră. În plus, fiecare participant va primi un card de fidelitate cu o reducere de 10%, puse la dispoziție de Diamond by Adesgo.

Dacă nu știi foarte multe despre Kangoo Jumps (dar sigur ai văzut măcar un video pe Youtube sau o poza la un prieten de pe Facebook), nu-i nimic. Ți-am pregătit o listă de ‘curiozități’ ca să vezi de ce este un workout pe care ar trebui să îl alegi:

#1 Deși multe exerciții de tip cardio, precum jogging-ul, pot afecta articulațiile, impactul Kangoo Jumps asupra genunchilor, gleznelor sau șoldurlor este redus cu 80%. Este un exercițiu recomandat chiar și pentru persoanele mai în vârstă.

#2 Kangoo Jumps este, constant, îmbunătățit de specialiști din Elveția, fiind făcute mai multe studii științifice în ultimii 13 ani.

#3 Ghetele Kangoo Jumps sunt foarte ușor de folosit pentru persoane de la 6 la 90 de ani, indiferent de starea fizică.

#4 Sunt multe beneficii fizice din urma practicării Kangoo Jumps:

  • Arderea grăsimilor
  • Tonifierea mușchilor întregului corp
  • Întărirea sistemului cardiovascular
  • Întărirea spinării și verterbelor
  • Ajută la adoptarea unei poziții corecte a spatelui

Și, desigur, este super, super distractiv! Hai să încerci și tu la Mega Mall, pe 11 noiembrie, dar nu înainte de a-ți lua echipamentul potrivit de la Diamond by Adesgo. Acest echipament este special pentru practicarea Kangoo Jumps, fiind fără cusături, cu tehnologia transweet , care lasă umezeala să se evapore și nu o reține pe piele, sunt foarte flexibile și confortabile, mențin corpul în formă indiferent de intensitatea exercițiilor și arată foarte bine.

dassdsdf

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă