Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Exprimă-ți personalitatea cu noua colecție Reserved vară 2017!

16 iunie 2017
reserved

Colecția Reserved vară 2017 rezumă esența modei: aceea de a exprima personalitatea! Femeile care poartă Reserved sunt la curent cu ultimele tendințe, atât din domeniul fashion, cât și în materie de cultură pop și artă.

Ele arată stylish, indiferent de situație, deoarece pentru ele, vestimentația reprezintă motto-ul personal. Fie că preferă stilul romantic, elegant, sportiv ori hipster, toate vor găsi la Reserved ceva (de fapt, tot!) care să li se potrivească.

1

 

Neo-romanticele vor fi atrase de cămășile cu mâneci lungi, bufante, de bluzele asimetrice și topurile cu dungi, finisate cu dantelă, dar, mai ales, vor fi captivate de volanele specifice colecției. În această vară, volanele fac ca rochiile asimetrice, cămășile și bluzele să fie vedetele colecției.

2

 

Hipster-ițele se vor îndrăgosti până peste cap de tricourile cu printuri și jeanșii decolorați ai anilor ’90, iar femeile de afaceri avangardiste pot investi într-un stil minimalist, în culori puternice, și pot opta pentru tunici ori cămăși supra-dimensionate, cu mâneci lungi și largi.

3

 

Pentru bărbații suprinzători și îndrăzneți, Reserved a pregătit o colecție împărțită în 4 categorii: elegant, sport, jeans și navy. Vara aceasta readuce la viață garderoba sport, care nu va mai fi purtată exclusiv la sală. Pantalonii de trening și hanoracele pot fi purtate cu ușurință zilnic, asortate unui sacou. Elementul principal al colecției pentru bărbați este denimul, din care se poate constitui un outfit complet.

4

 

Și bărbații eleganți își pot găsi ținute vara aceasta la Reserved. Pentru ei, designerii Reserved s-au inspirat din caracteristicile gentleman-ului italian, care pot fi asociate cu diferite accente.

5

Vino la Reserved Mega Mall să probezi noua colecție!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă