Scaunul de la Vocea României pleacă în turneu! Fii și tu eroul din povestea noastră și #OcupaUnScaun chiar în orașul tău! | Mega Mall

🥳🥳🥳 Câștigătoarea invitației duble la primul live Vocea României din 1 decembrie este Corina Belcin. Felicitări!!🥳🥳🥳

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

Te-ai întrebat vreodată cum e să fii într-un scaun de antrenor și să trăiești o experiență inedită din universul Vocea României?

Vino între 4 și 15 noiembrie, la Mega Mall, nivelul 1 ( în fața magazinului Peek & Cloppenburg), să iei un loc pe cel mai dorit scaun al momentului și să fii eroul din povestea acestui sezon.

#OcupaUnScaun, imortalizează momentul prin cele mai cool selfie-uri, iar cu aplicația SPOT, poți câștiga o invitație dublă la primul live Vocea României din 1 decembrie!

E simplu! Cum? ⤵️

📱 Descarcă aplicația SPOT, creează-ți cont și selectează Mega Mall ca mall favorit sau hai în aplicație, în perioada 7 - 15 noiembrie,

📱 Accesează secțiunea "Înscrie-te la concurs Vocea României!", din ecranul principal, apoi urmează pașii de înscriere din aplicație,

📱 Scanează QR code-ul situat în proximitatea scaunului.

Vei primi un pop-up cu mesajul că te-ai înscris în campanie și să fii pe fază să vezi dacă te afli printre norocoșii câștigători. 😉

Surprizele continuă! Stay tuned pe rețelele oficiale Vocea României și pe paginile oficiale Mega Mall, pentru a descoperi cu ce urmează să te surprindem!

Lasă-te ghidat de muzică și vocea prezentatorului, Pavel Bartoș, pentru a-ți face cele mai surprinzătoare fotografii și ocupă un scaun în:

💺 Mega Mall București – 4 – 15 noiembrie;

💺 Promenada Craiova - 16 noiembrie - 27 noiembrie;

💺 Shopping City Ploiești  - 28 noiembrie - 10 decembrie;

💺 City Park Mall Constanța - 11 decembrie - 17 decembrie.

 Let's play! Hai cu gașca de prieteni la Mega Mall și #OcupaUnScaun la Vocea României! 🧑‍🎤

Vocea României – Doar vocea contează!

De 11 sezoane, Vocea României ține telespectatorii în fața televizoarelor! Lacrimi, zâmbete și unele dintre cele mai mari emoții sunt atunci când antrenorii apasă butoanele și întorc scaunele pentru vocile care fac scena să vibreze!

Sezonul 11 vine cu noi schimbări în etapa audițiilor pe nevăzute!

Dacă anul trecut antrenorii aveau doar butonul care le oferea ocazia să-și blocheze colegii, iar aceștia nu mai puteau fi aleși de concurentul de pe scenă, acum a mai apărut un buton în joc, cel de MUTE. Această nouă opțiune le dă ocazia antrenorilor să folosească butonul împotriva colegilor care se întorc alături de ei la anumite momente. Față de butonul „block”, acesta îi „lasă fără cuvinte” pe ceilalți antrenori, adică concurenții se pot duce la ei în echipă, însă ei nu au voie să vorbească pe toată durata momentului. Trebuie să-i convingă pe cei de pe scenă pe... „Mute”.

 „E foarte important că sezonul ăsta avem butonul ăsta. O să am și eu o clipă de liniște. Nu există pedeapsă mai mare pentru Brenciu decât ce i-am făcut eu!”, va spune Tudor după ce va apăsa noul buton.

Tot sezonul acesta, în etapa audițiilor pe nevăzute, apare și camera învingătorilor – aceasta strânge momentele de victorie ale antrenorilor care au reușit să aducă în echipele lor concurenții pe care și i-au dorit. 

Emisiunea poate fi urmărită In fiecare vineri, de la 20:30, pe PRO TV și în avans cu 7 zile, pe VOYO.

Data evenimentului

4 Nov. 2023 06:00 - 24 Nov. 2023 18:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment