PLAY by your own RULES | Mega Mall

Vara aceasta, la Mega Mall te bucuri de libertatea de a-ți crea propriile experiențe!

În timp ce toată lumea se pregătește să urmărească cele mai mari competiții sportive ale anului, noi te provocăm să preiei controlul și să joci după propriile tale reguli.

La fel cum sporturile au regulile lor, fiecare dintre noi are puterea de a-și crea povestea.

 

🖤 DRESS by your own RULES

Vara este despre ținute cool și oferte de sezon, iar în magazinele din Mega Mall, găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți exprima stilul unic și a te simți în largul tău.

Uită de normele de modă și de influențele exterioare - acum e momentul să te îmbraci după propriile tale reguli.

Indiferent dacă ești fan al streetwear-ului, al unui look boho sau preferi eleganța clasică, explorează ultimele tendințe, mixează și potrivește piese sau creează combinații îndrăznețe.

🖤 EAT by your own RULES

Ia o pauză de la rutină și bucură-te de gustul veritabil al libertății culinare, la restaurantele din zona food court. Aici, mesele tale nu sunt dictate de tendințe sau de standarde - ești liber să mănânci exact ce îți place.

▪️ VEZI LISTA RESTAURANTELOR

Newsletter banner 1920x1080.jpg

🖤 LISTEN by your own RULES

Vara asta, te bucuri de concerte live care îți vor face inima să bată mai tare. În locul în care distracție e la ea acasă, tu și prietenii tăi nu vă veți plictisi niciodată. Urmărește concertele SPOT Festival și vino să cânți alături de artiștii tăi preferați!

▪️ DESCOPERĂ LISTA CONCERTELOR

Newsletter banner 1920x1080.jpg

🖤 WATCH by your own RULES

Cel mai așteptat turneu de fotbal al anului se vede așa cum îți place, la Mega Mall București. Hai să urmărim împreună meciurile spectacol ale Campionatului European de Fotbal! Game on!

▪️ AFLĂ DETALII

Newsletter banner 1920x1080.jpg

Data evenimentului

1 Iun. 2024 07:00 - 31 Aug. 2024 19:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment