Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Photocube Umbre & Game of Thrones

Evenimente speciale
Se întâmplă

30.11.2017 - 10.12.2017

Serialele tale preferate de la HBO prin viață la Mega Mall. Dacă aștepți cu nerăbdare noul sezon Umbre sau ți-e maxim dor de Game of Thrones, te așteptăm la nivel -1 să te fotografiezi în photocube-urile personalizate.

Le poți vizita conform următorului program:

  • Sâmbătă-Duminică: 15:00-21:00
  • Luni-Vineri: 17:00-21:00

Umbre 2

Pentru a scapa din situatia complicata in care se afla, Relu face o intelegere cu Toma – capul mafiei constantene de a-l lichida pe Capitanu.Dar odata ce afla ca fiica-sa, Magda, este gravida cu Teddy, fiul Capitanului, va mai putea Relu sa-si pastreze promisiunea – si ce consecinte vor avea noile sale decizii?Pentru a face lucrurile si mai complicate, in ecuatie apare un nou jucator – Emilian – un politist ambitios cu personalitate volatila – care are alibi-ul legii pentru a face lucruri pentru care altfel ai infunda puscaria.

Cand lucrurile par sa scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Capitanului – si adevaratul boss al lumii interlope bucurestene.

Urmareste “Umbre” pe HBO GO.

 

Game of Thrones VII

La începutul sezonului, Daenerys Targaryen, împreună cu armata ei formată din Cei Nepătați și alături de aliații Dothraki/ din Insulele de Fier și trio-ul ei letal de dragoni, a pornit, în sfârșit, spre Westeros cu Tyrion Lannister, care este noua sa Mână. Jon Snow, care a fost readus la viață în sezonul 6, și-a consolidat puterea în Nord după spectaculoasa înfrângere a lui Ramsay Bolton în “Bătălia Bastarzilor” și după ce Winterfell a revenit sub controlul Casei Stark. În Debarcaderul Regelui, Cersei Lannister, rămasă fără niciun moștenitor, a cucerit Tronul de Fier după ce a folosit focul sălbatic ca să-i incinereze pe Înalta Vrabie și pe alți dușmani în Marele Sept al lui Baelor. Dar pe măsură ce toate aceste lucruri nu fac decât să ducă spre noi alianțe sau (cel mai probabil) conflicte, spectrul rece al unei alte amenințări apocaliptice – sub forma unei armate de Umblători Albi care se așteaptă să treacă de Zid și să invadeze Sudul – riscă să submineze actuala situație și să distrugă rezultatul acestor rivalități mai mici, tipic umane.

Serialul fenomen, produs de HBO, este disponibil integral pe HBO GO.

1900x850

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă