Mega Mall Sports Club by Sport Mall | Mega Mall

Mega Mall e destinația ta de sport și distracție pe terenurile Mega Mall Sports Club by Sport Mall – un concept exclusiv de bază sportivă multisport situat într-un loc inedit, pe terasa centrului comercial, nivelul 2B

Mega Mall Sports Club by Sport Mall presupune patru terenuri dispuse pe o suprafață de peste 1100 mp : un teren de baschet official court cu o suprafață de 570 mp , unde se vor organiza și competiții de 5×5, dar și un teren de basket halfcourt unde se pot practica aruncări la liber.

Pe lângă basket, Mega Mall Sports Club by Sport Mall mai oferă un teren de mini fotbal și un teren multisport unde pasionații pot practica tenis cu piciorul, badminton, fitness, yoga și pilates.

Terenurile sunt acum deschise , iar doritorii pot să-și rezerve spațiul de joacă sau le pot închiria integral pe intervale minime de 30 de minute la numărul de telefon 0734.062.063.

Mai mult, iubitorii de sport se vor putea bucura aici, pe tot parcursul verii, de diferite competiții sportive și activări. Ia-ți gașca de prieteni și hai pe teren!

Data evenimentului

20 Iul. 2022 21:00 - 30 Oct. 2023 22:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment