Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Game of Thrones Escape Room

Evenimente speciale
Se întâmplă

06.10.2017 - 28.10.2017

Ești printre cei care a urmărit cu sufletul la gură ultimul sezon din Game of Thrones? Nu ne referim la scenele curioase dintre Jon și Daenerys, ci la momentele în care personajele noastre preferate încercau să scape cu viața din mâinile înghețate ale armatei moarte!

Te-ai gândit la ce ai fi făcut tu diferit dacă erai în locul lor? Acum ai ocazia să te pui în piele lui Jon Snow sau a lui Tormund Giantsbane și să găsești o soluția de a scăpa de soarta crudă a vieții dincolo de Zid!

Nu, nu vorbim metaphoric, ci te invităm, în perioada 9 – 28 octombrie la Mega Mall, in intervalul 12:00 – 20:00, nivel 1, intre magazinele Douglas si adidas, la primul Escape Room Game of Thrones mobil din Europa!

Cum îți rezervi un loc? Vizitezi magazinele din Mega Mall, faci cumpărături de minim 200 de lei, apoi vii cu bonurile la Info Desk, din aceeași zi, iar tu și 5 prieteni începeți să vă pregătiți pentru aventura vieții!

Mai multe detalii despre regulamentul campaniei aici.

Vei reuși să scapi sau vei deveni unul dintre ei?

Pana atunci, urmareste toate sezoanele pe HBO GO.

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă