La 55 de ani de la expoziția Picasso din 1968, nu rata un nou eveniment cultural major pentru România, sub semnătura pictorului spaniol. În parteneriat cu Muzeul de Artă Recentă București, susținem expoziția Efectul Picasso.

   În perioada 27 septembrie 2023 - 8 ianuarie 2024, Muzeul de Artă Recentă va gazdui 46 de lucrări semnate de artistul spaniol, Pablo Picasso și 50 de lucrări ale artiștilor români care au fost inspirați de acesta.

   Printre artiștii români expuși împreună cu Pablo Picasso se numără: Ion Grigorescu, Mircea Cantor, Victor Man, Dumitru Gorzo, Florin Mitroi, Marin Gherasim, Ștefan Bertalan, Alexandru Țipoia, Alexandru Rădvan, Neculai Păduraru, Alma Redlinger, Pisica Pătrată. 

   Efectul Picasso este o expoziție deschizătoare de drumuri. Nu doar va relua legătura la nivel înalt după cei 55 de ani de la expoziția Picasso din 1968, ci va constitui un model de și o resursă pentru viitoarele generații de artiști și pentru publicul acestora, pentru societatea și cultura locală și regională. Efectul Picasso la MARe/Muzeul de Artă Recentă București va fi evenimentul cultural major al deceniului. “ Erwin Kessler, directorul Muzeului de Artă Recentă București.

   Află mai multe despre expoziție și cumpără bilete de AICI

   Cu aplicația SPOT ai premii garantate sub Efectul Picasso

   Descarcă aplicația mobilă SPOT din App Store sau Google Play, creează-ți cont, selectează Mega Mall ca mall favorit și câștigi garantat o invitațiela Expoziția Efectul Picasso de la MARe/ Muzeul de Artă Recentă București cadou de bun venit.

   *Invitațiile sunt disponibile în limita stocului și sunt valabile până în 08 ianuarie 2024

   Join the new rebel cu noile colecții din Mega Mall, adună puncte în SPOT, aplicația care te însoțește la mall, și poți revendica în perioada 12 octombrie - 31 decembrie, o invitație la expoziția Efectul Picasso de la MARe/ Muzeul de Artă Recentă din București, iar în perioada 19 octombrie - 31 decembrie, vouchere Cărturești**. 

   • o invitație = 3 000 puncte  

   • un voucher Cărturești în valoare de 50 lei = 2 500 puncte   

   După revendicare, vei primi o cartolină cu un cod unic. Codurile pot fi activate pe: https://mare.ro/picasso sau pe https://www.entertix.ro/  pentru achiziția biletelor la expoziția Efectul Picasso.

   **Vouchere valabile până la finalul anului și pot fi folosite în librăriile Cărturești și online pe www.carturesti.ro

   Trăiește noul sezon în stilul tău și spune DA celor mai cool experiențe urbane, sub efectul Picasso.

   Uită de trenduri. Inspiră-te din capodoperele cubiste și transpune arta în fashion așa cum vrei pentru noul sezon!

   Data evenimentului

   25 Sept. 2023 08:00 - 8 Ian. 2024 12:00

   Download SPOT

   apple-download-icongoogle-download-icon

   Cel mai nou eveniment

    Mood for magic Xmas
   08:00 04.12.2023 - 20:00 27.12.2023Află mai multe
    Efectul Picasso @ Mega Mall
   08:00 25.09.2023 - 12:00 08.01.2024Află mai multe