Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

EVENIMENT: Vestul Sălbatic se mută la Mega mall!

12 septembrie 2017
_preview-articol_1900x850px

În perioada 9 septembrie – 1 octombrie, între orele 10:00 și 20:00, cei mici sunt așteptați la Mega Mall, să descopere toate secretele Vestului Sălbatic prin activități interactive la expoziția Copiii in Vestul Salbatic.

Zilnic, copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, vor intra pe ușile rabatabile, specifice barurilor din vestul salbatic, unde se vor aventura timp de 50 de minute pe un traseu special amenajat.

1

Încă din primele minute ale experienței, copiii se vor constuma în cowboys sau indieni pentru a se integra perfect în această lume spectaculoasă. Călătoria inedită începe în Orașul din deșert, unde vor descoperi obiceiurile locului și modul de organizare al unui astfel de oraș. După, pornim în căutarea aurului din mină pe care îl vom extrage cu recuzita specifică – detonări de dinimamită și vagoane pentru strângerea aurului. Cu aurul strâns, cei mici își vor putea cumpăra un cal pentru a participa la Cursele de cai – atât de populare în Vestul Sălbatic. Căluții dinamici vor aduce experiența cât mai aproape de realitate. Cei mici vor primi insigne și vor avea ocazia să-și povestească experiența în jurul Focului de tabără. Alături de oamenii locului, vor învăța câtecele și vor cânta la muzicuță.

Călătoria continuă cu satul Indenilor. Vor putea intra într-un cort tradițional pentru a descoperi cât mai multe despre această civilizație, vor dansa în jurul focului și vor învăța sunetele lor specifice.

La final, vor afla mai multe despre bandiți și duleurile dintre acestia, se vor duela cu pistoale de jucărie și vor face poze cu afișele haioase Wanted, singuri sau împreună cu părinții.

Toți copiii vor primi diplome pentru curajul dovedit în Aventura din Vestul Salbatic.

Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheați de ghizi specializați care vor răspunde la toate întrebările celor mici. Pozele haioase vor întregi rețeta de succes pentru o porție de învățare distractivă.

Participarea la expozitia interactiva Copiii in Vestul Salbatic este gratuită, fiind condiționată de rezervarea în prealabil a zilei și orei la adresa de email rezervari@megamallbucuresti.ro, la numarul de telefon 0756 140 191 sau la Info Desk Mega Mall. Grupurile se pot forma din maxim 30 copii.

Te așteptăm la Mega Mall să îi înscrii pe cei mici la cea mai distractivă lecție de istorie și civilizație!

 

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă