Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

ECCO UKIUK KIDS pentru picioruşe calde pe vreme rece

5 ianuarie 2018
ecco-kids-craciun

Cu sute de ani înainte ca termenul danez „hygge” să devină atât de popular, scandinavii au creat o cizmă specială pentru cele mai aspre ierni nordice: ECCO UKIUK.

Ca o versiune redusă a echivalentului pentru adulţi, cizmele ECCO UKIUK KIDS oferă stil şi performanţă pentru tinerele domnişoare. Parte din noua colecţie ECCO KIDS, cizmele pentru copii ECCO UKIUK nu compromit siguranţa, performanţa, confortul sau stilul, eliminând astfel eventualele restricţii în ceea ce priveşte distracţia şi explorarea în aer liber pe vreme rece.

Noua colecţie ECCO UKIUK KIDS încorporează modele realizate cu un finisaj din piele metalică şi o talpă albă, asigurând un aspect modern şi strălucitor. Designeri extrem de talentaţi au fost provocaţi de a realiza o încălţăminte care este la modă, dar şi funcţională în acelaşi timp, creând astfel o cizmă care va face fetiţele şi mai entuziasmate de prima zăpadă a iernii.

În plus, cizmele ECCO UKIUK KIDS sunt confecţionate din piele naturală premium în combinaţie cu piele netedă în zona călcâiului care asigură o rezistenţă termică ridicată şi se mulează după forma piciorului. Membrana GORE-TEX şi căptuşeala călduroasă asigură impermeabilitate 100% şi păstrează un mediu călduros şi optim picioarelor copiilor, menţinându-le uscate şi confortabile pentru activităţile de zi cu zi în aer liber. Talpa din PU direct injectată asigură flexibilitate, durabilitate şi o amortizare îndelungată.

Aceste cizme sunt perfecte pentru activităţile zilnice din anotimpul rece, prin îmbinarea unei sclipiri metalice cu o căptușeală călduroasă din blană şi o talpă cauciucată, sunt practice şi moderne.

Noua colecţie de cizme ECCO UKIUK KIDS se găseşte în ECCO Mega Mall.

4

Cizme casual fete ECCO UKIUK KIDS (Warm Grey-Camel)

Preţ: 499,90 lei

3

 

Cizme casual fete ECCO UKIUK KIDS (Negre)

Preţ: 499,90 lei

2

Cizme casual fete ECCO UKIUK KIDS (Mov-Titanium)

Preţ: 499,90 lei

1

Cizme casual fete ECCO UKIUK KIDS (Black-Moonless)

Preţ: 499,90 lei

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă