Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Deschidem terasa Mega Mall! E vară! Check-in. Ce tare!

14 iulie 2017
_preview-articol_1900x850px

Dragii noștri, concertul a fost amânat pentru o dată ce va fi comunicată ulterior. Stay tuned pentru update! Daca v-ați făcut totuși planuri pentru Mega Mall, vă reamintim că în magazine vă așteaptă în continuare mega reduceri de vară – detalii AICI.

 

Vara înseamnă lumină, căldură, relaxare și distracție în aer liber. Simțim mai mult ca oricând nevoia să evadăm de acasă și să petrecem cât mai mult timp afară, pentru că soarele face bine nu doar la ten, ci și la starea de spirit.

Câteva ore petrecute pe o terasă în compania prietenilor și a unei băuturi fine îți încarcă garantat bateriile pentru zilele agitate de la birou.

 

Pentru că ne place să te surprindem mereu, vara aceasta am hotărât să exagerăm cât putem de mult ca să îți oferim un loc unde să îți faci cele mai frumoase amintiri… cu ajutorul nostru.

Așa că pe 20 iulie, deschidem oficial terasa Mega Mall în stilul nostru la MAX! Asta înseamnă că te așteptăm cu muzică bună și va trebui să vii pe terasa de la nivelul 2B ca să ne crezi pe cuvânt.

O vom asculta cântând live pe Maria Radu, una dintre cele mai bune voci feminine din România! Dacă nu o știi de pe vremea trupei Van Noizz (responsabilă pentru hituri precum “Vara în doi”, “Pas cu pas” și “Nu renunța”), sigur ai fredonat împreună cu ea și cei de la Vank “Lângă inima mea, vine inima ta, ta-taaaa”:

 

Muzica live de calitate se aude cel mai bine pe terasa Mega Mall, așa că ia-ți trupa de prieteni și veniți la concertul Maria Radu feat. Vlad Vedeș,  să cântați și să dansați la înălțime!

Și nu numai atât! Concertele live se vor ține lanț, în fiecare zi de joi – urmărește-ne în continuare pentru a afla ce artiști urmează să ne încânte pe terasa Mega Mall!

 

Acesta e doar începutul, deoarece petrecerile și distracția continuă toată vara! Iată ce urmeaza, doar în LUNA IULIE:

✅ 22 iulie: Bartender Flair cu Luca Valentin
Vino să vezi un spectacol live impresionant, cu trick-uri de manipulare a sticlelor și echipamentului din bar, realizate de multiplul campion national și international Luca Valentin (sigur îl știi de la Românii au talent).

 

✅ 22 și 29 iulie: ateliere creative pentru copii
Cât timp tu îți bei fresh-ul liniștit, noi ne ocupăm de cel mic! Am pregătit pentru el activități distractive, dar și educative, precum și întâlniri de neuitat cu personaje îndrăgite precum Peter Pan, Tinkerbell, Sportacus și Ștefania.

✅ în fiecare zi de luni miercuri, vineri, sâmbătă și duminică, ești invitat să vezi super filme pe terasa Mega Mall, începând cu ora 20.30!
Vezi AICI programul complet al filmelor.

Vara asta, te distrezi cel mai bine la înălțime, pe noua terasă Mega Mall!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă