Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Cum ţinem pasul cu copiii în vacanţă

19 mai 2017
ECCO-COOL-KIDS

În această vacanţă de primăvară, ECCO propune părinţilor să ţină pasul cu activitatea zilnică a copiilor, chiar dacă acest lucru este din ce în ce mai greu şi acceptă provocarea copiilor de a crea o încălţăminte care să facă faţă oricărui joc/oricărei activităţi.

ECCO COOL KIDS

Ce facem noi părinţii atunci când copiii noştri transpiră excesiv? Le întrerupem joaca sau luam câteva măsuri de precauţie simple pentru a ne proteja copilul astfel încât să îi permitem să se bucure de distracţie în condiţii de siguranţă.

Dar ECCO se gândeşte la toate acestea precum şi la fiecare etapă importantă de dezvoltare a celor mici, înţelege că picioarele copiilor trebuie să fie sprijinite în mod adecvat în orice moment al vieţii lor. Dispunând de tehnologie de ultimă oră, brandul danez a creat o noua colecţie pentru copii ECCO COOL KIDS care are calitatea daneză de necontestat şi se muleaza perfect pe forma individuală a fiecărui picior, creând astfel un confort personalizat pentru toate formele şi mărimile copiilor.

ECCO COOL KIDS

Copiii activi au nevoie de pantofi activi, pantofi care sunt în măsură  să răspundă nevoilor lor. Iar sneakerşii ECCO COOL KIDS sunt construiţi cu o tehnologie inovatoare care creşte cantitatea de ventilare a tălpii piciorului.

Vino și tu în magazinul Ecco din Mega Mall să descoperi noii pantofi ECCO COOL KIDS!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă