Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Creativitate: 5 pași simpli pentru a-ți pregăti singur aranjamentul floral pentru masa de Paște!

14 aprilie 2017
shutterstock_408278383

Poți începe prin a ne face o vizită. Te așteptăm la florăria Florens să te sfătuiești cu specialiștii noștri! Odată ce ai ales tipul de aranjament pe care îți dorești să îl faci trebuie doar să îți cumperi materialele necesare și poți să te apuci de treabă! Noi îți propunem un aranjament pe burete că cel realizat de echipa tânără și dinamică de la Florens din Mega Mall!

Echipează-te cu un burete, un lighean plin cu apă rece, o foarfecă/cuțit pentru flori, o cutie sau suport (poți improviza cu ceva ce găsești în casă), puțină imaginație și ești gata să începi!

1.Decupează buretele în forma cutiei/suportului pe care vrei să îl folosești!

shutterstock_517001812

2. Scufundă buretele cu totul în ligheanul cu apă proaspătă (lasă-l până se scufundă singur, dacă îl împingi tu este posibil să prindă aer iar florile vor rezistă mai puțin).

3. Curață florile de frunze, taie-le cozile la mărimea la care vrei să faci aranjamentul (ai grijă să tăi mereu codița  oblic în așa fel încât floarea să se poată hrăni cu ușurință) .

4. Înfinge florile în buretele ud și așeza-l în suport. Nu uita să fii atent la spațiile goale dintre flori! Dacă nu știi cu ce să le umpli poți folosi tot felul de frunze pe care le poți găsi în natură!

shutterstock_213421048

5. Admiră-ți creația și așează aranjamentul în mijlocul cinei de duminică cu familia!

Ține minte: Nu aruncă suportul în care ai făcut aranjamentul-poți să îl refolosesti oricând dacă îl speli/cureți bine după ce arunci florile și îl depozitezi întrun loc uscat!

Vino la Florens din Mega Mall să cumperi cele mai frumoase buchete și aranjamente florale pentru tot restul săptămânii!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă