Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Crăciunul copiilor prinde viață la Mega Mall

12 decembrie 2017
_preview-articol_1900x850px

Pe lângă colinde, cadouri, brazi, decorațiuni și pulovere cu Rudolph, trebuie să ne amintim că perioada Crăciunului este, până la urmă, despre copii. Despre entuziasmul lor când scriu scrisoarea către Moș, despre nerăbdarea cu care așteaptă ziua de 25 să găsească jucăriile preferate sub brad și despre veselia cu care ne înconjoară. Crăciunul se simte altfel când ești mic și e datoria noastră să facem fiecare Crăciun să fie și mai minunat decât cel trecut.

De aceea, la Mega Mall am pregătit un program super special pentru cei mici pe 17 și 23 decembrie.

În primul rând, l-am chemat pe Moș Crăciun alături de prietenul lui Rudolph ca să îi cunoască pe toți copiii cuminți. Pe 17 decembrie, între orele 14:00 – 17:00, Sania Moșului aterizează la Mega Mall, alături de reni și spiriduși. Rudolf va avea o mica pauza in intervalul 15:15 – 15:45.

Petrecerea continuă, pe 17 și 23 decembrie, de la ora 17:00, când spiridușii, care tocmai ce au terminat de construit toate jucăriile, vor anima atmosfera cu:

  • Parada Personajelor
  • Ateliere de Creație
  • 2 spectacole interactive:

Pe urmele lui Moș Crăciun: Moș Crăciun este de negăsit și este treaba spiridușilor să se asigure că liderul lor va fi disponibil să livreze toate cadourile.

Noi aventuri la Polul Nord: Zâna Iernii îi scapă pe spiriduși de o răceală cruntă, ca aceștia să poată termina la timp toate cadourile!

Hai la Mega Mall să creăm un Crăciun super special pentru cei mici!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă