Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Coolness de toamnă: Converse Chuck II Rubber

28 septembrie 2016
shutterstock_322214063

Știm, fără niciun fel de îndoială, că cei mai cool pantofi din toate timpurile sunt Converșii. De mai bine de 30 de ani, tenișii și-au câștigat un loc de onoare în istoria modei, fiind purtați deopotrivă de vedete, de trendsetterii străzii și sportive extremi. Așa că nu există veste mai bună ca un nou model care să intre în colecția noastră. În această toamnă, Converse lansează Chuck Taylor All Star II Rubber.

 

Noutatea pe care o prezintă modelul Chuck II Rubber este un strat exterior de cauciuc transparent care permite pielii să respire în timp ce este protejată de umiditate. Pantofii sport includ toate particularitățile unui Chuck II classic cum ar fi talpa Nike Lunarlon și limba cu tehnologia anti-alunecare. Pânza pantofului este creată artizanal pentru un sistem special de aerisire, căptușeala din piele este microperforată pentru confort maxim, iar talpa exterioară funcționează ca o barieră care menține căldura în interiorul pantofului.

14212797_1743328392598012_8299091758377429451_n

Descoperă Chuck Taylor All Star II Rubber în magazinul BUZZ din Mega Mall. Îl găsești la nivelul 1!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă