Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Confruntarea roboților are loc duminică la Mega Mall

16 mai 2017
_preview-articol_1900x850px

Roboții nu mai sunt invenții ale filmelor futuriste Science-Fiction, ci creații ale adolecenților autohtoni. După Campionatul Național de Robotică, 4 echipe vin la Mega Mall pe data de 21 mai, de la ora 18:00, și vor susține un meci demonstrativ.

Roboții participanți sunt 100% invențiile elevilor din Colegiul Național Spiru Haret, Colegiul Național Gheorghe Lazăr și Colegiul Național Sf. Sava (de unde vor participa 2 echipe), iar meciul va dura între 30 și 45 de minute, la finalul căruia cel mai îndemânatic roboțel este declarant câștigător.

Roboțeii se vor mișca singuri sau cu ajutorul unui joystick, pentru a aduna și arunca mingii la coș. Fiecare membru al echipei are un rol bine definit, existând și un căpitan care oferă indicații și strategie de joc.

Dacă ești curios, iată mai multe fun facts despre lumea roboților:

#1 roboțeii sunt creați dintr-un kit de robotică, valabil pe tot globul

#2 durează până la 4 sau 5 luni să construiești un astfel de robot cu ajutorul unei imprimante 3D și a altor piese suplimentare

#3 mai mult de 1600 de echipe din peste 60 de țări au participat la Competiția Mondială din 2017

Vino la Mega Mall începând cu ora 18:00  să îți susții preferatul. Până atunci, te lăsăm cu atmosfera de la Campionatul Național:

Image 105 Image 109 Image 126 Image 087

Foto credit: Imagine competiție BRD FIRST Tech Challenge Romania powered by Vodafone, martie 2017

 

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă