Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Ce îți pică de ziua noastră?

11 mai 2017
1_articol_preview

Pe 14 mai, Mega Mall aniversează 2 ani alături de voi, 2 ani în care v-am întâmpinat cu evenimente faine, în care ai făcut shopping în magazinele tale preferate, în care ai avut parte de reduceri peste reduceri,ai mâncat cele mai bune restaurante, ai văzut premiere cinematografice și te-ai distrat cu multe alte activități, toate aceasta doar în Mega Mall!

Și pentru că ne-ai vizitat mereu și ne place să te surprindem în fiecare lună, acum ți-am pregătit ceva cu totul special.

De ziua noastră, pe 14 mai, vom deschide marele coif aniversar amplasat în Atrium Sud (Nivel 1 –  zona Peek & Cloppenburg) și vom elibera 500 de cadouri. În plus, magicianul Robert Tudor ne va încânta cu un număr de magie pe care nu vrei să îl ratezi. Fii acolo începând cu ora 17:30 și vei fi premiat garantat cu o surpriză pe care o prinzi din zbor, literalmente.

Vrei să vezi ce îți pica de ziua noastră? Hai la Mega Mall să sărbătorim împreună și profită și de reducerile speciale din acest weekend.

via GIPHY

Consultă regulamentul campaniei Coiful Aniversar aici.

Regulament campanie Flyer Aniversar.

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă